Autogiro

Kära medlem.

Nu kan du äntligen dela upp betalningen av dina årsavgifter!

Vi erbjuder dig en smidig & säker autogirolösning.

Det finns flera fördelar med att betala via autogiro. Det underlättar för plånboken att dela upp betalningen och man slipper räkningen i brevlådan.

Vi använder oss numera av GAIN Systems på vår anläggningen och kan därmed erbjuda dig att betala dina årsavgifter via autogiro. Din uppgift som

medlem är väldigt enkel; Du fyller i en digital ansökan, godkänner villkoren för autogiro och skickar sedan in en utskriven blankett till oss. Det enda kravet är att det angivna kontot är kopplat till ditt personnummer.

Gör såhär:

1. Skapa en inloggning via länken nedan. Klicka på ”ny användare” och följ anvisningarna.

2. Logga in och ansök direkt under fliken autogiro. Var noga med att fylla i rätt kontouppgifter så att din ansökan kan godkännas på första försöket.

3. När din ansökan är kontrollerad meddelas du direkt via e-post och en bifogad blankett ska fyllas i och skickas in till oss.

OBS! Vid eventuella felaktigheter bör du logga in snarast och ändra din ansökan så den kan skickas för ny kontroll.

Även du som inte har tillgång till internet kan ansöka om autogiro, vi i receptionen hjälper dig via anläggningens inloggning till systemet.